Adrese:
Bērzaunes iela 7,
Rīga (VEF)
Darba laiks:
Pm. - Pk.: 08:00-20:00

Nākamais solis. SkyBeauty.lv

KATRU REIZI, ATGRIEŽOTIES PIE SARUNAS PAR PERMANENTO GRIMU, ES ATKLĀJU ARVIEN JAUNAS UN JAUNAS VIRSOTNES… KAD MEISTARI IZMANTOJA VECĀS TEHNIKAS, PERMANENTAIS GRIMS VAIRĀK ATGĀDINĀJA TETOVĒJUMU UZ SEJAS, KAS LAIKA GAITĀ IEGUVA ARĪ ZILU NOKRĀSU. TAGAD MODĒ IR DABISKUMS: PLŪDENAS LĪNIJAS UN MAIGAS FORMAS. CITAS PRASĪBAS — CITAS TEHNIKAS.

 

JEĻENA KISEĻOVA, MIKROPIGMENTĀCIJAS UN KOSMETOLOĢIJAS CENTRA SKY BEAUTY DIREKTORE

Jeļena, kas šodien ir modē?

Pati populārākā ir uzacu, acu un lūpu veidošana pūdertehnikā. Šāda mikropigmentācija izskatās dabīgāka un neuzkrītošāka, tās noturīgums ir vidēji divi gadi un pat neveicot korekciju, mikropigmentācija neatstāj gandrīz nekādas pēdas, tā pakāpeniski izzūd. Permanentais grims izskatās skaisti tikai tad, ja tas ir harmonisks, delikāts, paspilgtina personības stiprās puses un slēpj tās trūkumus. Tas ir galvenais mūsu meistaru darba moto.

Mūsdienās ir izveidojies jauns klientu slānis — “Y” paaudze. Un kā varu spriest, tad viņi, sekojot tendencēm, uzskata mikropigmentāciju, it īpaši uzacu, par “must do” procedūru ...

Jā, viņi aktīvi seko līdzi tam kā viņi izskatās. Ne visi ir apveltīti ar skaistu uzacu līniju. Un vēl mazāk ir tādu, kam ir laiks rūpēties par uzacīm. Tieši tāpēc mikropigmentācija ir ieguvusi otro elpu. Domāju, ka jaunā paaudze, sasniedzot 40 gadu vecumu, izskatīsies labāk par mums. 

Jūsu klientu lokā, protams, ir cilvēki, kuriem ir sejas kosmētiskie defekti ...

Permanentais grims nodrošina ne tikai pastāvīgi koptu izskatu, bet ar tā palīdzību iespējams maskēt dažādus defektus, sejas un ķermeņa nepilnības — rētas, vitiligo, strijas un baltos plankumus, kā arī pielāgot krūts areolas lielumu un formu.

Iespējams maskēt lokus zem acīm, zaķalūpu un pat iztrūkstošus matu laukumus. Šo pakalpojumu izmanto ļoti daudz vīriešu. Izmantojot jauno trihopigmentācijas procedūru, iespējams imitēt noskūtu matu efektu uz galvas, ūsu un bārdas apvidū.

Kopumā iespējams vizuāli koriģēt acu izmēru, lūpu formu, padarīt skatienu izteiksmīgāku.

Ar katru gadu jūs arvien aktīvāk paplašināt savu beauty piedāvājumu klāstu…

Jā, un mēs pastāvīgi atrodamies starpnozaru mijiedarbībā. Bet mēs turpinām savu darbību medicīnas centra nišā tikai ar ļoti šauru novirzienu: mikropigmentācija, kosmetoloģija, zobārstniecība.

Izskats, it īpaši seja, ir atkarīgs no daudziem faktoriem. Bieži vien ir nepieciešamas citu saistītu speciālistu konsultācijas. Tāpēc savā klīnikā mēs aktīvi attīstām šo virzienu.

Ar katru gadu jūs arvien aktīvāk paplašināt savu beauty piedāvājumu klāstu…

Kosmetoloģija jums ir salīdzinoši jauns virziens…

Daļēji. Kosmetologs mūsu centrā jau ir no pirmsākumiem. Mēs esam vieni no pirmajiem, kas SKY CLINIC piedāvāja saistīto pakalpojumu: kosmetologs-zobārsts. To veicināja arī zobārstniecības kabinetu atrašanās mūsu centrā. Mūsu klīnikā mēs orientējamies uz estētisku smaidu kopumā. Jaunā projekta SKY BEAUTY ietvaros mums ir cieša sadarbība ar zobārstiem, kosmetologiem, aparātu kosmetoloģijas un permanentā grima meistariem. Kad pacients ierodas vizītē, sākumā mēs risinām problēmas, kas saistītas ar žokļa un zobu stāvokli, un tikai pēc tam pacientam tiek veiktas nepieciešamās kosmetoloģiskās procedūras — mezoterapija, filleri, aparātu procedūras vai permanentā grima procedūra. Beigās mēs iegūstam ļoti labus rezultātus, saglabājot pacienta jaunību un skaistumu, bez priekšlaicīgām novecošanās pazīmēm. Gribu atzīmēt, ka šis rezultāts ir ilgstošs.

Kosmetoloģija jums ir salīdzinoši jauns virziens…


Bet jums ir taisnība, aktīvi attīstīt kosmetoloģiju mēs uzsākām tikai nesen. Mēs esam par dabiskumu, par to, lai palīdzētu cilvēka dabai saglabāt jaunību un skaistumu. Nav nepieciešams pārslogot seju, cilvēkam, pirmkārt, ir jāsaglabā sava individualitāte. Šajā ziņā mums ir labi sakārtots darbs.

Tās ir gan konsultācijas dermatoloģijas jautājumos, kopšanas procedūras, invazīvas procedūras un, protams, mūsu unikālais pakalpojums ICOONE LASER — vienīgā inovatīvā ierīce Rīgā. Tā ir jaunās paaudzes aparāta tehnoloģija ideālu ķermeņa formu iegūšanai, ādas atjaunošanai un liftingam (ķermeņa, sejas, kakla, dekoltē zonas ādai). Aparāta galvenā īpatnība ir patentētās MMAS tehnoloģijas un lāzera iedarbības unikālā kombinācija, kas vienlaicīgi nodrošina gan limfodrenāžu, gan iedarbību uz ādas pretnovecošanās procesiem. 

Avots: 3ade.lv


Dalīties